ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H εταιρεία μας έχει 20έτη και πλέον εμπειρία στις προκατασκευασμένες κατοικίες στην Κρήτη, με ελευθερία αρχιτεκτονικής σχεδίασης και μοναδική ποιότητα κατασκευής αποδεδειγμένα βάση πιστοποιήσεων.

 

Αναλαμβάνουμε μελέτη και κατασκευή κατοικιών, ξενοδοχειακές μονάδες, επαγγελματικούς χώρους, ανακαίνιση και διακόσμηση δικής σας αρεσκίας με τις καλύτερες λύσεις και τις πιο άρτιες κατασκευές. Παράλληλα σας δίνουμε την δυνατότητα, συμβατικής είτε προκατασκευασμένης κατασκευής, με άδεια από τον ΕΟΤ για κάθε τύπο και κατηγορία κατασκευής παρέχοντας σας αναλυτικά πιστοποιητικά όλων των υλικών και την εγγύηση τους.

 

Οι Κατοικίες της «Χατζησταύρος Προκάτ» είναι κατασκευασμένες με σκελετό ξύλινου πλαισίου πλήρως αντισεισμικές, εξαιρετικά συμπαγείς και αδιάβροχες εξωτερικά με τις ιδανικότερες συνθήκες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.. Μια ομάδα έμπειρων αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών και διακοσμητών βλέπει ,ακούει και οραματίζεται μαζί σας ώστε να γίνει πράξη είτε το επενδυτικό σας πλάνο είτε το σπίτι των ονείρων σας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ
Μελέτη, σχεδίαση, έκδοση και προοπτική απεικόνιση
 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ 3D ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Το μελετητικό μας τμήμα σας σχεδιάζει και σας προσφέρει σε τρισδιάστατη απεικόνιση την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με τελευταίας έκδοσης σχεδιαστικά προγράμματα σας αποδίδουμε το καλύτερο δυνατόν αισθητικό αποτέλεσμα.
 

ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Το τμήμα στατικών μελετών της εταιρείας μας σας παρέχει την στατική μελέτη που απαιτείτε για την κατασκευή σας. Εμπειρία σε ιδιαίτερα δύσκολα έργα μας δίνει την βεβαιότητα ασφαλούς και πάνω απο όλα με τους κανόνες της επιστήμης εκπόνησης της στατικής σας μελέτης αλλά και την εφαρμογή της.
 

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Το τμήμα των μηχανολόγων μηχανικών μας που απαρτίζεται από έναν μηχανολόγο μηχανικό και ένα ηλεκτρολόγο μηχανικό σας δίνει την βεβαιότητα για την σωστή μελέτη αλλά πολύ περισσότερο για την σωστή εφαρμογή όσων έχουν σχεδιαστεί.
 

ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Τρεις μηχανικοί με δεκαετή εμπειρία στον χώρο έκδοσης οικοδομικών αδειών σας παρέχουν τις πολεοδομικές πληροφορίες εκείνες που απαιτούνται ώστε να γίνει η σωστή κατάθεση δικαιολογητικών στην έκδοση της άδειας λειτουργιάς του καταστήματος σας .
 

ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

Η Οικοδομική Άδεια/Άδεια Δόμησης είναι μια έγκριση που πρέπει υποχρεωτικά ναλάβετε, εφόσον σκοπεύετε να κατασκευάσετε μια νέα κατοικία και εμείς αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες και τις καταθέσεις τους.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

  • ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
    Δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη μας να νομιμοποιήσει την κατοικία του με υπαγωγή στο Ν.4495/2017
  • ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
    Εύκολα, γρήγορα και με το ελάχιστο κόστος σας εκδίδουμε το ενεργειακό πιστοποιητικό της κατασκευής σας.
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
    Διαρκής μελέτη νέων υλικών και η εφαρμογή αυτών σε ιδιαίτερα απαιτητικές κατασκευές μας δίνουν την δυνατότητα να σας προτείνουμε πολύ οικονομικά πακέτα για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών.

Translate »